• Binnen 5 dagen geholpen
 • Zelfopgeleide vakmannen
 • Kwaliteit voor de toekomst

Extra mogelijkheden

De extra mogelijkheden van Lieshout Ventilatie

Een ventilatiesysteem goed laten inregelen (of afstellen) voorkomt slijtage en geluidsoverlast op de lange termijn. Heeft deze slijtage al toegeslagen? Laat dan jouw mechanische ventilatie vervangen.

Lieshout Service is ventilatiespecialist. We leveren de installatie niet op voordat alles optimaal werkt en dat dat ook voor een langere termijn zo blijft. Onderhoud mechanische ventilatie regelmatig en laat het dan ook direct goed inregelen.

Damian

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Bekijk ons assortiment

Vraag een offerte aan voor de extra mogelijkheden

 • Desinfectie van de kanalen

  Door middel van verneveling/spray van Kenolox desinfectiebehandeling kunnen wij uw ventilatiesysteem met de daarbij behorende kanalen volledig reinigen en ontsmetten en worden de hierin aanwezige micro-organismen zoals virussen die ook aanwezig zijn in aerosolen 100% elimineren.

  €45,-

 • Extra afzuigpunt

  Het aanleggen van een volledig nieuwe afzuigpunt. Dit is uitermate geschikt wanneer uw ventilatiebox in dezelfde ruimte hangt waar uw wasmachine en wasdroger staan. Een goed werkende afzuiging in dergelijke ruimtes is belangrijk omdat er veel vocht vrijkomt. De meeste woningen hebben geen afzuiging in deze ruimte(s). Ook toe te passen wanneer er met de huidige afzuigpunten, de ventilatiebehoefte (volgens het Bouwbesluit) niet bereikt kan worden.

  €125,-

 • Nieuwe afzuigventiel(en)

  Te gebruiken als rooster voor de afvoer van ventilatielucht. Het ventiel is voorzien van klemveren en traploos instelbaar in de gewenste luchthoeveelheid. Door de klemveren is dit ventiel uitermate geschikt voor montage in een buis of opening in wand of plafond. Onze monteur zorgt ervoor dat de ventiel juist wordt ingeregeld.

  €15,- p/s

 • Nieuwe toevoerventielen

  Het toevoerventiel Zehnder ComfoValve Luna S125 maakt comfortabele ventilatie mogelijk. Dankzij het geoptimaliseerde uitstroomgedrag voldoet het ventiel aan de hoogste comfort- en geluidseisen. Bovendien heeft het ventiel een ingetogen en aantrekkelijk design. Onze monteur zorgt ervoor dat het ventiel juist wordt ingeregeld.

  €25,-

Partners & merken