Wat kan je verwachten?

Onze monteurs doen meer dan alleen onderhoud, vervangen of installeren. We geven uitleg over jouw ventilatiesysteem en vertellen wat we precies gaan doen. Zo kan je jouw ventilatiesysteem weer met een gerust hart gebruiken.

Monteurs die professioneel en eerlijk zijn

Voorafgaand aan het onderhoud, vervangen of installeren van jouw ventilatiesysteem zal duidelijk het all-in tarief worden gecommuniceerd. Zo weet jij vanaf het eerste moment wat je voor de dienst moet betalen. En natuurlijk worden tarieven altijd inclusief btw en voorrijkosten gecommuniceerd.

Damian
Planning
Heb je hulp nodig?
Medewerker Damion

Zo gaan we stap-voor-stap te werk

1

Maak een afspraak

Een afspraak kan heel eenvoudig via onze website worden gemaakt of telefonisch via 088 442 5000.
Wij zullen mogelijk contact met je opnemen om vast te stellen welk type ventilatiesysteem je in huis hebt en hoe oud het systeem is.
Je ontvangt een afspraakbevestiging en vanaf dat moment staat de afspraak vast.

2

Bereid je goed voor

Voorafgaand aan het bezoek van de monteur is het belangrijk dat de weg naar het ventilatiesysteem vrij wordt gemaakt.
Als de monteur niet bij het systeem kan kunnen er ook geen werkzaamheden plaatsvinden.

3

Dag van de afspraak

Op de dag van de afspraak bereidt de monteur alle benodigdheden voor en laadt deze in de bus. De monteur is nu klaar om te vertrekken.
Door uitloop van eerdere afspraken welke die dag plaatsvinden kan er een uitloop van maximaal 60 minuten zijn. Hou daar alsjeblieft rekening mee.
Zodra de monteur is gearriveerd zullen de werkzaamheden worden uitgelegd en gaat de monteur een plan maken. Ook worden er vooraf foto’s van de klus gemaakt.

4

Aan de slag

Zodra de monteur de situatie heeft beoordeeld zal de monteur aan de slag gaan met de werkzaamheden.
De monteur kan adviseren om bijvoorbeeld de afzuigventielen te vervangen. Dit valt onder de extra mogelijkheden.

5

Afronding en nazorg

Zodra de werkzaamheden goed zijn afgerond zullen er opnieuw foto’s van de klus worden gemaakt.
De voor- en nafoto’s én de werkbon ontvang je direct bij afronding van de klus.
Nu de klus is afgerond en je alle documenten hebt ontvangen kan er afgerekend worden bij de monteur. Pinnen is mogelijk.

6

Beoordeel onze service

We zijn continue onze dienstverlening aan het verbeteren. Zodra de klus is afgerond zouden we het dan ook erg op prijs stellen als je onze service kan beoordelen.
Zo weten we wat we goed doen, maar ook wat er beter kan!

Veelgestelde vragen

Wij installeren een mechanisch ventilatie systeem van het merk itho daalderop. Dit systeem zuigt vuile lucht uit de woning zodat op een natuurlijke wijze schone lucht het huis in kan komen.

De monteur komt als eerst even binnen om een kijkje te nemen naar het systeem zodat hij spullen kan pakken en een kleine plan van aanpak kan maken voor zichzelf. Afgezien van de werkzaamheden zal er een afzuigunit geplaatst worden op een centraal punt van het systeem (keuken of beneden wc). De overige uiteindes die naar de keuken, wc(‘s) badkamer leiden worden afgedicht. Dit is om onderdruk in het kanaalstelsel te creëren. Als dit is gebeurt kan de monteur met een speciale borstel door de kanalen heen om ze schoon te maken. Als alles schoon is, word de box op een vakkundige manier vervangen door een nieuwe krachtige, stil en energiezuinig ventilatie box. De monteur zorgt dat alles netjes word achtergelaten wanneer hij bij u vertrekt.

De klant hoeft niks te doen of voorbereiden.

Wij hebben geconcludeerd dat wij ongeveer 1,5 uur bezig zijn met de werkzaamheden.