Op zoek naar ventilatie voor bedrijven?

Bent u op zoek naar ventilatie voor bedrijven? Lees dan verder over onze zakelijke mogelijkheden binnen Lieshout Ventilatie. Wij begrijpen dat luchtkwaliteit van vitaal belang is voor jouw onderneming. Op deze pagina vind je de oplossingen die we aanbieden om aan uw zakelijke ventilatiebehoeften te voldoen. Lieshout Ventilatie staat voor je klaar met expertise en innovatieve technologie.

Wij bieden ook mechanische ventilatie voor bedrijven. Mechanische ventilatie is een systeem dat voortdurend de lucht vernieuwt. Het trekt vervuilde lucht uit het pand en laat verse lucht binnen via ramen, deuren en kieren.

We horen graag hoe we jouw onderneming kunnen ondersteunen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Desmond
Klantenservice
Heb je hulp nodig?
Damian

De verschillende soorten ventilatie voor bedrijven

VVE

We weten de weg bij het aanleggen van het ventilatiesysteem voor de VVE van veel verschillende wooncomplexen, scholen, hotels en kantoorgebouwen.

Schoolventilatie

Wij verzorgen schone en frisse lucht in scholen en kinderdagverblijven zodat jouw instelling kan voldoen aan de geldende normen voor luchtkwaliteit en veiligheid.

Vetkanaal horeca

Bij Lieshout Ventilatie begrijpen we hoe essentieel het is om de vetkanalen in je horecakeuken schoon te houden. We raden ten zeerste aan dit ieder jaar te doen.

Uw ventilatie specialist voor de installatie en onderhoud van ventilatiesystemen

  • Ervaring met grootschalige projecten

  • Werken met betrouwbare partners

  • Binnen 5 dagen een afspraak ingepland

  • Snelle en vakkundige klantenservice. Geen vraag is te veel

Verduurzamen appartementencomplex

Het verduurzamen van uw appartementencomplex kan door het vervangen van uw ventilatiebox. Een ventilatiebox gaat ongeveer 15 jaar mee. In al die jaren zijn ventilatiesystemen natuurlijk doorontwikkeld. Dat betekent dat een nieuwe box altijd een stuk beter werkt en een stuk zuiniger is. Wilt u uw vve verduurzamen? Dan is het tijd om uw ventilatiesysteem te vervangen of de luchtkanalen te reinigen. Onze ventilatieservice:

  • Onderhoud ventilatie

  • Vervangen ventilatie

  • Inregelen ventilatiesysteem

  • Dakventilator vervangen

Luchtkanalen reinigen VVE

Het wordt aanbevolen om eens in de 5 jaar de luchtkanalen te reinigen. En als we toch bezig zijn, controleren we direct of alles nog goed werkt en of we onderdelen moeten vervangen of dat er ander onderhoud nodig is.

Medewerker Lieshout Ventilatie

Veelgestelde Vragen

Volgens de Nederlandse wetgeving moet een vetkanaal in een horecagelegenheid minimaal één keer per jaar worden gereinigd. Dit is om brandgevaar te voorkomen en om de voedselveiligheid te waarborgen.

Er zijn een aantal voordelen aan het laten reinigen van je vetkanaal. Ten eerste vermindert het het risico op brand. Ten tweede verbetert het de luchtkwaliteit in je keuken, waardoor je personeel gezonder kan werken. Ten derde zorgt het voor een schonere en hygiënischer keuken, wat de voedselveiligheid bevordert.

Mechanische ventilatie is belangrijk in een VVE om de luchtkwaliteit in het gebouw te verbeteren. Dit is vooral belangrijk in appartementencomplexen, waar er vaak veel mensen op een kleine ruimte wonen. Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat vuile lucht wordt afgevoerd en dat er verse lucht wordt aangevoerd. Dit helpt om schimmelvorming en allergieën te voorkomen.

  • Centraal systeem: Dit systeem heeft een centrale ventilator die lucht uit alle ruimtes in het gebouw afvoert. Verse lucht wordt aangevoerd via ventilatieroosters in de ramen of muren.
  • Decentrale systemen: Dit zijn kleinere systemen die in individuele ruimtes worden geplaatst. De systemen bestaan uit een ventilator en een filter.

We reageren snel, vaak binnen enkele uren, dankzij ons eigen vakbekwame personeel.

We reageren snel op serviceverzoeken en kunnen vaak al binnen 10 werkdagen op locatie starten. Dit dankzij ons eigen vakbekwame personeel.