Met trots kunnen wij zeggen dat we vanaf nu in het bezit zijn van het Schone Lucht-certificaat©! We doen er alles aan om de lucht elke dag een stukje zuiverder te maken.

Onze belangrijkste bijdrage is het onderhoud en de reiniging van mechanische ventilatiesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat vervuilde lucht uit woningen en gebouwen wordt afgevoerd en vervangen wordt door frisse lucht. Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor het plaatsen van ventilatiesystemen. Deze diensten dragen ook bij aan een betere luchtkwaliteit.

Wat is het Schone Lucht-certificaat©?

Het Schone Lucht-certificaat© is een initiatief van Viridi Air, een organisatie die zich inzet voor een gezonde luchtkwaliteit. Het certificaat wordt toegekend aan bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde luchtkwaliteit.

Bedrijven kunnen het Schone Lucht-certificaat© behalen door te voldoen aan de toelatingscriteria van Viridi Air. Deze criteria zijn gebaseerd op de volgende pijlers:

 • Milieu: Het bedrijf moet een positieve bijdrage leveren aan een betere milieukwaliteit.
 • Gezondheid: Het bedrijf moet een positieve bijdrage leveren aan een betere gezondheidskwaliteit.
 • Duurzaamheid: Het bedrijf moet duurzaam te werk gaan.

Bedrijven die het Schone Lucht-certificaat© hebben behaald, kunnen het certificaat gebruiken om hun bijdrage aan een gezonde luchtkwaliteit te communiceren. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Relevante blogs

 • Alles wat je moet weten over schone lucht in huis

  Hoe raakt de schone lucht in huis vervuild? Zonder het te weten zijn er verschillende oorzaken welke de schone [...]

 • Hoe vaak moet je je huis ventileren?

  Ventilatie is een aspect van huishoudelijk onderhoud dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar het speelt een cruciale [...]

 • Hoe kan ik mijn WTW-unit het beste onderhouden?

  Een WTW-unit is een essentieel onderdeel van een moderne woning. Een WTW-unit zorgt niet alleen voor het continu verversen van [...]