Met trots kunnen wij zeggen dat we vanaf nu in het bezit zijn van het Schone Lucht-certificaat©! We doen er alles aan om de lucht elke dag een stukje zuiverder te maken.

Onze belangrijkste bijdrage is het onderhoud en de reiniging van mechanische ventilatiesystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat vervuilde lucht uit woningen en gebouwen wordt afgevoerd en vervangen wordt door frisse lucht. Daarnaast bieden wij ook diensten aan voor het plaatsen van ventilatiesystemen. Deze diensten dragen ook bij aan een betere luchtkwaliteit.

Wat is het Schone Lucht-certificaat©?

Het Schone Lucht-certificaat© is een initiatief van Viridi Air, een organisatie die zich inzet voor een gezonde luchtkwaliteit. Het certificaat wordt toegekend aan bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde luchtkwaliteit.

Bedrijven kunnen het Schone Lucht-certificaat© behalen door te voldoen aan de toelatingscriteria van Viridi Air. Deze criteria zijn gebaseerd op de volgende pijlers:

 • Milieu: Het bedrijf moet een positieve bijdrage leveren aan een betere milieukwaliteit.
 • Gezondheid: Het bedrijf moet een positieve bijdrage leveren aan een betere gezondheidskwaliteit.
 • Duurzaamheid: Het bedrijf moet duurzaam te werk gaan.

Bedrijven die het Schone Lucht-certificaat© hebben behaald, kunnen het certificaat gebruiken om hun bijdrage aan een gezonde luchtkwaliteit te communiceren. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Relevante blogs

 • De rol van ventilatie

  De rol van ventilatie bij het verduurzamen van je huis!

  In de zoektocht naar een duurzamere levensstijl richten we ons vaak op zichtbare aspecten zoals zonnepanelen, isolatie en energiezuinige [...]

 • Fijnstof in huis: het is gevaarlijker dan je denkt

  Wanneer fijnstof in een (te grote) hoeveelheid aanwezig is in je huis, kán dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Deeltjes [...]

 • ventilatie

  5 tekenen dat uw ventilatiesysteem onderhoud nodig heeft!

  In ons dagelijks leven geven we vaak weinig aandacht aan de belangrijke maar vaak onopgemerkte systemen in onze huizen, [...]