WTW-unit aanleggen?

Ventilatie is van cruciaal belang voor duurzame renovatieprojecten en draagt bij aan een beter binnenklimaat. Vertrouw op Lieshout Ventilatie voor naadloze integratie in jouw renovatieproject. Bezoek onze Advies en Uitleg pagina voor deskundig advies en informatie of vraag direct advies aan via onderstaande knop.

Bij Lieshout Ventilatie streven we naar een duurzame toekomst en een beter binnenklimaat voor jouw renovatieproject.

Damian
Planning
Heb je hulp nodig?
Medewerker Damion

Waarom kiezen voor Lieshout Ventilatie?

 1. Gezonde Lucht: Onze ventilatiesystemen zorgen voor constante aanvoer van frisse lucht, wat essentieel is voor een gezond binnenklimaat in goed geïsoleerde woningen. Dit draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van bewoners.
 2. Energie-efficiëntie: Door warmteterugwinning (WTW) in onze systemen wordt warmte uit afgevoerde lucht hergebruikt om de inkomende lucht op te warmen. Dit resulteert in energiebesparing en lagere verwarmingskosten.
 3. Comfort: Onze systemen elimineren tocht en zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in de woning, waardoor het comfort wordt verhoogd.
 4. Milieuvriendelijk: Verminderde CO2-uitstoot draagt bij aan een duurzamere toekomst zonder afbreuk te doen aan isolatie-efficiëntie.
 5. Verplicht bij goed geïsoleerde woningen: Bij goed geïsoleerde woningen is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) vaak verplicht volgens de bouwnormen.
wtw unit vervangen
wtw unit vervangen

Renovatiebouw Ventilatiesystemen: Isolatie en Ventilatie in Harmonie met Lieshout Ventilatie

Ontdek waarom Lieshout Ventilatie jouw partner is voor duurzame ventilatiesystemen in renovatiebouwprojecten, vooral met aandacht voor isolatie en ventilatie. Onze diensten zijn beschikbaar voor:

 • Aannemers
 • Particulieren
 • Woningcorporaties
 • Bouwbedrijven

Nieuwbouw Ventilatiesystemen: Geavanceerde Isolatie en Ventilatie door Lieshout Ventilatie

Ontdek waarom Lieshout Ventilatie jouw partner is voor duurzame nieuwbouwventilatiesystemen. In nieuwbouwprojecten, vooral met geavanceerde isolatie, is efficiënte ventilatie cruciaal. Onze expertise omvat:

 • Aannemers
 • Particulieren
 • Woningcorporaties
 • Bouwbedrijven

WTW-unit aanleggen

Ongeveer €10.000, afhankelijk van de omvang en locatie.

WTW recupereert warmte, verbetert luchtkwaliteit, reguleert vochtigheid en vermindert natuurlijke ventilatienoden.

Ventilatie voorkomt vochtophoping en verbetert luchtkwaliteit in geïsoleerde ruimtes