• Binnen 5 dagen geholpen
  • Ervaren vakspecialisten
  • Kwaliteit voor de toekomst

Over Lieshout Ventilatie

Lieshout Ventilatie, zelfopgeleide vakmannen die weten wat ze doen!

Wij zijn Lieshout Ventilatie, vakkundige specialisten in ventilatietechniek. Wij voorzien Nederland van een gezonder binnenklimaat met behulp van moderne technieken. Bij Lieshout Ventilatie draait het om energie. Kwaliteit in techniek als investering voor een (energiezuinige) toekomst.

Energie die wij onze klanten geven door het verlenen van de beste kennis en service. Dat is wat ons drijft. En daar zijn we trots op!

Damian

Planning

Heb je hulp nodig?

Vakkundige specialisten in ventilatietechniek

Nederland voorzien van een gezonder binnenklimaat met behulp van moderne technieken.

Onze nieuwe wereld. Energiek en gezond.

  • Gezondheid staat steeds meer centraal. Er wordt meer en meer binnen 4 muren geleefd en gewerkt. Woningen worden beter geïsoleerd. Een goed binnenklimaat draagt bij aan gezonder en energiek leven. Met de juiste techniek maken wij systemen energiezuinig. En zorgen we voor een comfortabel en gezonde leefomgeving. We installeren duurzame kwalitatieve oplossingen voor de lange termijn.

Wij staan voor je klaar. Met kennis en kunde.

We hebben eigen installateurs en specialisten. Energieke monteurs die met passie werken in de techniek. Opgeleid in onze eigen Lieshout Academy. Onze monteurs weten elk detail over hun vak. Zo heb jij een vakkundig aanspreekpunt.

We zijn toegankelijk en laagdrempelig. Staan altijd klaar om je te adviseren. Daardoor zien klantrelaties ons als snel, persoonlijk en deskundig. Geen energievreters, maar energiegevers.

Desmond

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Kom jij werken in de wereld van de ventilatie?

  • Uitstekend basissalaris
  • Uitzicht op een vast contract bij Lieshout Service
  • Fijne collega’s en leuke teamuitje
Bekijk onze vacatures

Partners & merken