Schoolventilatie specialist voor scholen en kinderdagverblijven

Onze schoolventilatie is ideaal voor schone en frisse lucht! Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om schone en frisse lucht te hebben in scholen en kinderdagverblijven. Ons doel is om te zorgen voor de best mogelijke luchtkwaliteit, zodat jij en jouw instellingen kunnen voldoen aan de geldende normen voor luchtkwaliteit en veiligheid.

Onze Diensten

Onze fantastische ventilatie-experts bieden een complete reeks diensten om de luchtkwaliteit in jouw school- en kinderdagverblijffaciliteiten te verbeteren:

  1. Ventilatiesysteemontwerp: We ontwerpen op maat gemaakte ventilatiesystemen die voldoen aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie en geluidsbeheersing, specifiek afgestemd op jouw behoeften.
  2. Optimalisatie van Luchtkwaliteit: We evalueren en upgraden jouw bestaande ventilatiesysteem om ervoor te zorgen dat frisse lucht gelijkmatig wordt verspreid in alle ruimtes, in overeenstemming met de nieuwste gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen.
  3. Regelmatig Onderhoud en Inspecties: Onze experts zorgen ervoor dat jouw ventilatiesysteem altijd in topconditie verkeert met regelmatig onderhoud en inspecties om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt.
  4. Ventilatie-installatie en Duurzaamheid: Onze deskundigen kunnen nieuwe ventilatiesystemen ontwerpen en installeren, en we bieden duurzame oplossingen om jouw instellingen energiezuiniger te maken.
  5. CO2-gestuurde Ventilatie: We installeren systemen die CO2-niveaus onder 600 ppm houden met continue luchtverversing, zodat de luchtkwaliteit in lokalen altijd optimaal is.
Damian
Planning
Heb je hulp nodig?
Medewerker Damion

Tarieven Vetkanaal Reiniging?

Onze tarieven zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen:

Gratis

Online Advies met Offerte

Ons online advies is gratis en de reactietijd is slechts 1 dag.

€150,-

Advies op Locatie

Wil je advies op locatie? Dat kan voor slechts €150. Het bedrag wordt verrekend met de offerte als je besluit met ons samen te werken. We kunnen binnen 3 dagen bij jou op locatie zijn.

Bij akkoord op onze offerte wordt het bedrag
(€ 150,-) teruggestort.

Veelgestelde Vragen

Ventilatie in scholen verbetert luchtkwaliteit en vermindert ziekterisico.

Mechanische systemen met filters zijn vaak geschikt.

Goede ventilatie verhoogt concentratie en welzijn.

Grootte, behoeften, kosten en filters kiezen.
Ja, regionale steun kan beschikbaar zijn.
We reageren snel, vaak binnen enkele uren, dankzij ons eigen vakbekwame personeel.

We reageren snel op serviceverzoeken en kunnen vaak al binnen 10 werkdagen op locatie starten. Dit dankzij ons eigen vakbekwame personeel.