Profiteren van €50,- korting met je buren?

Al vanaf twee woningen!
  • Actief in heel Nederland

  • Gecertificeerde & betrouwbare monteurs

  • Binnen 10 dagen geholpen

Regel het onderhoud op jouw mechanische ventilatie samen met buurtgenoten en krijg allemaal €50,- korting!

Is het tijd om de mechanische ventilatie of WTW unit te laten reinigen en onderhouden? Je bent hier goed. Wij zijn dagelijks met mechanische ventilatie bezig. Installatie, reinigen en onderhoud. Voordat je bekijkt welke onderhoudsbeurt je installatie nodig heeft, moet je dit weten: samen met buurtgenoten is het goedkoper!

Meld je aan met één of meerdere buurtgenoten en krijg €50,- korting per persoon. Die mooie korting voor jou én voor je buurman of buurtgenoot hebben we er graag voor over. Het werkt voor ons namelijk heel praktisch om meerdere adressen in een wijk op één dag plannen. Meer dan 10 buurtgenoten verzameld? We maken graag een passende offerte op maat.

Hoe vaak is onderhoud op mechanische ventilatie of een WTW installatie nodig?

Laat je jouw mechanische ventilatiesysteem of wtw unit niet geregeld reinigen, gaan alle goede effecten verloren. Er verzamelt zich vuil en vocht in de unit en de kanalen en op die manier zal het systeem averechts werken. Als je de unit van het systeem eens in de 2 jaar laat reinigen, ben je zeker van een gezond binnenklimaat.

Een wtw installatie moet daarnaast eens in de 4 jaar helemaal schoongemaakt worden, dus inclusief ventielen en luchtkanalen. De filter in de unit moet elke 6 maanden worden vervangen, maar dat kan je vrij eenvoudig zelf.

Voor een mechanisch ventilatiesysteem is de uitgebreide reiniging eens per 5 jaar aan te raden. Komen we voor een uitgebreide reiniging, lopen we vanzelfsprekend ook het systeem helemaal na. We bekijken of het nog intact is, goed afgesteld staat en of alles nog goed werkt.

Offerte aanvragen voor jezelf en anderen in jouw wijk?

Meld je aan met één of meerdere buurtgenoten en verdien €50,- per persoon terug op de installatie of onderhoud van je ventilatie.