Brink is een bekend merk dat WTW-units (Warmte Terugwinning) produceert. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en energie-efficiëntie, en heeft een breed scala aan WTW-units voor zowel woningen als kleine en middelgrote gebouwen.

Damian
Planning
Heb je hulp nodig?
Medewerker Damion

Onze producten

wtw onderhoud

Het merk

Eén van de belangrijkste kenmerken van Brink is de hoge energie-efficiëntie. De units zijn ontworpen om warmte terug te winnen uit de afgevoerde lucht, waardoor energie wordt bespaard. Dit betekent dat de units niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens bijdragen aan het verlagen van de energiekosten.

De Brink WTW-units zijn uitgerust met hoogwaardige filters die ervoor zorgen dat de lucht die het gebouw binnenkomt, schoon en gezond is. Dit is erg belangrijk voor mensen met bijvoorbeeld ademhalingsproblemen of allergieën, omdat de schone lucht kan helpen om de symptomen van deze problemen te verminderen.

Daarnaast zijn de units van Brink zeer stil, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in woon- en werkomgevingen. Ze zijn ook compact en gemakkelijk te installeren, waardoor ze ook vaak worden gebruikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het merk Brink biedt verschillende modellen WTW-units aan. Geheel afhankelijk van de grootte van het gebouw en de specifieke behoeften van de gebruiker, kan de juiste unit worden uitgekozen. De units zijn voorzien van geavanceerde besturingssystemen waarmee de gebruiker de luchtstroom en temperatuur kan regelen en het energieverbruik kan monitoren.

Veel gestelde vragen over het merk Brink

De kosten van centrale wtw-units variëren van € 1.372 tot € 2.214. De prijs van een nieuwe WTW-unit is afhankelijk van het specifieke gekozen model. Nieuwere modellen zijn meer geavanceerd en energiezuinig, wat doorgaans resulteert in een hogere aanschafprijs in vergelijking met oudere modellen.

Een WTW-unit van Brink gaat gemiddeld 15 jaar mee.

Wij adviseren om elke 2 jaar een kleine onderhoud te laten uitvoeren. Een grondige reiniging raden wij aan om elke 4 jaar te laten doen. Daarnaast raden wij aan om de filters jaarlijks te vervangen of ten minste schoon te maken. Dit kunt u eventueel ook zelf doen.