ITHO Daalderop is een bekend merk in de verwarmings- en ventilatie-industrie in Nederland. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie van twee Nederlandse bedrijven: ITHO en Daalderop. ITHO werd opgericht in 1919 en was gespecialiseerd in ventilatiesystemen, terwijl Daalderop, opgericht in 1880, zich bezighield met de productie van boilers en andere warmwatertoestellen.

Damian
Planning
Heb je hulp nodig?
Medewerker Damion

Onze producten

wtw onderhoud

Het merk

Een belangrijk aandachtsgebied voor ITHO Daalderop is duurzaamheid. Ze streven ernaar om energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Het merk is betrokken bij de ontwikkelingen van warmtepompsystemen en andere duurzame technologieën om de CO2-uitstoot te verminderen en energiezuinige oplossingen te bevorderen.

ITHO Daalderop biedt een breed scala aan producten en oplossingen op het gebied van verwarming, warmwaterbereiding, ventilatie en regeltechniek. Ze leveren onder andere cv-ketels, warmtepompen, boilers, ventilatiesystemen, thermostaten en zonneboilers.

Veel gestelde vragen over het merk ITHO Daalderop

De kosten van centrale wtw-units variëren van € 1.077 tot € 1.726. De prijs van een nieuwe wtw-unit is afhankelijk van het specifieke gekozen model. Nieuwere modellen zijn meer geavanceerd en energiezuinig, wat doorgaans resulteert in een hogere aanschafprijs in vergelijking met oudere modellen.

Een WTW-unit van ITHO Daalderop gaat gemiddeld 15 jaar mee.

Wij adviseren om elke 2 jaar een kleine onderhoud te laten uitvoeren. Een grondige reiniging raden wij aan om elke 4 jaar te laten doen. Daarnaast raden wij aan om de filters jaarlijks te vervangen of ten minste schoon te maken. Dit kunt u eventueel ook zelf doen.